Kjøpsvilkår

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra KitchenOutlet.no AS til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

 

1. Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift på 25% og eventuelt miljøgebyr. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, emballasje m.m.

 

2. Parter

Selger er: KitchenOutlet.no AS og blir i det følgende benevnt "vi" Kjøper er: den person / Firma som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt "du"

3. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert i vårt system. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

4. Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom kredittkort (Klarna / Vipps / Debit kort / Mastercard / Visa )

Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet og trekk av kort gjøres når varen er sendt fra lager. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. 

 

5. Undersøkelse av produktene

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten kontakt Posten der du har hentet pakken og fyll inn skademelding skjema, alle pakker er forsikret med inntil 10000kr les mer hos posten.no ( https://www.posten.no/vilkar/norgespakke-0-35-kg )

Vi betaler ikke erstatning for knuste varer som har skjedd under transport da det er transportør som er ansvarlig for erstatning, men du kan velge å kjøpe de delene hvis vi har det tilgjenglig, ta kontakt med oss på epost.

 

6. Dine rettigheter ved feil og mangler (Reklamasjon)

Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag.

Ved feil eller mangel ikke kast eller ødelegg original emballasje.

7. Garanti

Våre garantier innebærer ingen begrensninger etter forbrukerkjøpsloven som er på 2 år.

8. Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). 

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid (14 dager). Eventuell returforsendelse må betales av deg. angrerettloven avsnitt ( I ) 

i. Forbrukeren må bære kostnadene ved å returnere varene dersom angreretten brukes. Dersom varene etter sin natur normalt ikke kan returneres med post, skal kostnadene ved å returnere varene opplyses.

Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt for varen. Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 dager etter at vi har mottatt produktet fra deg. henteseddel og Sporingsnummer, eller at produktet er stilt til rådighet for oss.

Produktene sendes tilbake til oss i originalemballasje uten noen form for skade eller tagging på pakken, varen må være uskad og ubrukt. 

Varer kun kan returneres hvis plastemballasjen er uåpnet og forseglingen er ubrutt

Angrerett skal meldes til Post@kitchenoutlet.no

 

9. Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt, administrasjon og risiko fo varen, vi refunderer dine penger når vi har mottatt pakker i sin helhet.

Gebyer for uavhentede pakker 

2100kr for ordre over 7000kr 

1100kr for ordre over 3000kr 

700kr for ordre over 1500kr 

500kr for ordre over 1000kr

250kr for ordre under 700kr 

 

 

10. Personopplysninger


Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. 

 

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

 

 

11. Kopibeskyttet innhold

 

Alt innhold på dette nettstedet er beskyttet av åndsverksloven, og du har ikke lov til å kopiere, låne, benytte eller redigere innholdet i eget arbeid uten skriftlig samtykke fra nettstedets eiere.

Det gis tillatelse til å midlertidig laste ned en kopi av materialet på nettstedet for personlig og ikke-kommersiell visning.